Відгуки про курси іноземних мов в Львів

Відгуки студентів про мовні курси в Львів, оцінки якості навчання та рекомендації учнів допоможуть вам визначитися з вибором
Відгуки 23
Юля Жадан
07 Jul 2021, 12:05,

I used to teach at Oratorica. That was one of the best places I've worked in!

Подивитися →
Саша
19 Jun 2021, 09:52,

Гарна школа можна вчитись

Подивитися →
Світлана
17 Jun 2021, 16:57,

З Englishdom вивчаю англійську мову біля 8 місяців. Користуюся наступними послугами школи: займаюся з викладачем по скайпу, беру участь в "Розмовному клубі", слова вивчаю за допомогою додатку, вивчаю англійську по улюблених піснях, проходжу курси, які мені цікаві:) Дуже подобається новий електронний підручник (перевіряє в онлайні домашні завдання і всі помилки). В процесі вивчення присвоюються різні нагороди, значки, видно власні рейтинги і прогрес. Найбільший плюс - немає прив’язки до міста чи країни (головне, щоб був інтернет:) Дякую команді Englishdom та моїй викладачці Вікторії !!!

Подивитися →
Анастасия Бондаренко
17 Jun 2021, 12:04,

Проходим курсы в школе в рамках корпоративного обучения в ПриватБанк. Очень нравится подход школы и профессионализм преподавателя. За полгода обучения стала чувствовать себя намного увереннее в общении и в грамматике.

Подивитися →
Вика
08 Jun 2021, 20:23,

рекомендую

Подивитися →
Тарас
Тарас про LeoLing 7.25
07 Jun 2021, 17:25,

Подивитися →
Tatiana
Tatiana про English Hub 8.75
01 Jun 2021, 15:56,

Рекомендую English Hub в Харькове. Я вижу результаты хотя занимаюсь недавно

Подивитися →
Олег Р.
Олег Р. про My Choice 8.25
01 Jun 2021, 10:28,

Подивитися →
Юля О
Юля О про Language Step 8.50
17 May 2021, 09:07,

Подивитися →
Irina Popa
Irina Popa про Start2You 7.75
12 May 2021, 22:57,

Подивитися →
Юлия Хало
20 Apr 2021, 13:09,

Месяц назад я решила попробовать изучать английский онлайн. Было непривычно, ведь я много лет ходила к репетитору на дому и привыкла к таким занятиям. Но оказалось, что заниматься онлайн даже лучше. В инглишдоме вся информация сохраняется в цифровом учебнике, я вижу свой прогресс, могу повторять старые уроки и учить новые слова. Еще мне очень понравился мой преподаватель Анастасия. Сначала было непривычно, что мы на протяжении всего занятия говорим на английском, это смущало. Но уже на втором уроке было комфортно. Да и вообще, иногда замечаю, что мыслю на английском. Пока что боюсь посещать разговорные клубы, но думаю, что скоро решусь.

Подивитися →
Наталія
11 Mar 2021, 09:48,

Подивитися →
Людмила H.
01 Mar 2021, 21:07,

Подобається відвідувати ці курси. Заняття проходять цікаво і невимушено, в групі невелика кількість людей, що дозволяє кожному приділити достатньо уваги. Дуже подобається викладач, вона проводить заняття легко і цікаво, роблячи акцент на спілкуванні. Дякую Step UP за вашу роботу!

Подивитися →
Оксана Рудова
01 Mar 2021, 19:32,

Отличные курсы! Отличные преподаватели, методика обучения и атмосфера на занятиях! Рекомендую, не пожалеете.

Подивитися →
  • Вже 59 записалися на безкоштовний урок з допомогою каталогу guidelang.com.ua