Відгуки студентів про курси іноземних мов у місті Львів

Тут представлені відгуки студентів про мовні курси в Львів. Оцінки, виставлені якістю методики навчання, а також рекомендації студентів, які вже побували на курсі, допоможуть вам зробити правильний вибір!
Відгуки 43
Саша
19 Jun 2021, 09:52,

Гарна школа можна вчитись

Подивитися →
Вика
08 Jun 2021, 20:23,

рекомендую

Подивитися →
Тарас
Тарас про LeoLing 7.25
07 Jun 2021, 17:25,

Подивитися →
Tatiana
Tatiana про English Hub 8.75
01 Jun 2021, 15:56,

Рекомендую English Hub в Харькове. Я вижу результаты хотя занимаюсь недавно

Подивитися →
Олег Р.
Олег Р. про My Choice 8.25
01 Jun 2021, 10:28,

Подивитися →
Юля О
Юля О про Language Step 8.50
17 May 2021, 09:07,

Подивитися →
Irina Popa
Irina Popa про Start2You 7.75
12 May 2021, 22:57,

Подивитися →
Kvitko Lia
Kvitko Lia про Speak Up 9.25
12 Mar 2021, 11:10,

Одна из лучших мотиваций учить здесь язык,не пропускать занятия, дойти до конца и не бросить это как ни странно кредит на обучение. Взяла кредит, потому что не увидела ничего такого страшного в этом.По крайней мере я его в сроки погашаю.А на момент поиска курсов у меня было не так много хороших вариантов, где я могла быстро начать учить язык. Здесь просто пришел, подобрал расписание себе , тебя определил на уровень и учишься. Без ожиданий,без наборов ит.д. Докупать учебники не пришлось, все шло вместе с курсом

Подивитися →
Наталія
11 Mar 2021, 09:48,

Подивитися →
Людмила H.
01 Mar 2021, 21:07,

Подобається відвідувати ці курси. Заняття проходять цікаво і невимушено, в групі невелика кількість людей, що дозволяє кожному приділити достатньо уваги. Дуже подобається викладач, вона проводить заняття легко і цікаво, роблячи акцент на спілкуванні. Дякую Step UP за вашу роботу!

Подивитися →
Оксана Рудова
01 Mar 2021, 19:32,

Отличные курсы! Отличные преподаватели, методика обучения и атмосфера на занятиях! Рекомендую, не пожалеете.

Подивитися →
Lena
Lena про Speak Up 9.00
07 Feb 2021, 21:09,

Были проблемы с произношением,не могла нормально формулировать предложения,боялась вообще говорить, пока не начала ходить на английский в speak up. Через пару месяцев я стала замечать,что свободней,легче начинаю говорить.И сейчас нет тех проблем,которые я не могла исправить на других курсах и преподавателями.Наверное, мне их система подошла,поэтому продолжаю тут учиться

Подивитися →
Стефан
Стефан про Step Up 8.50
04 Feb 2021, 10:09,

Хороший колектив. компетентний. Викладач з почуттям гумору :)

Подивитися →
Наталія
Наталія про Step Up 9.25
24 Jan 2021, 22:22,

В загальному враження дуже позитивні. Викладач дуже професійно підходить до проведення кожного заняття. Всі заняття проходять в дружній атмосфері. легко долаєш страх висловлювати свою думку англійською. Навіть якщо припускаєшся помилок. Неодмінно буду рекомендувати ці курси друзям та знайомим.

Подивитися →
  • Вже 78 записалися на безкоштовний урок за допомогою платформи guidelang.com.ua