Отзывы о курсах иностранных языков в городе Кропивницкий

Отзывы студентов о языковых курсах в Кропивницкий, оценки качества обучения и рекомендации учащихся помогут вам определиться с выбором
Отзывы 5
Юля Жадан
07 Jul 2021, 12:05,

I used to teach at Oratorica. That was one of the best places I've worked in!

Посмотреть →
Vasile C
Vasile C о Ибис 8.25
27 Jun 2021, 15:27,

Посмотреть →
Соня
18 Jun 2021, 10:26,

JT English is best school

Посмотреть →
Світлана
17 Jun 2021, 16:57,

З Englishdom вивчаю англійську мову біля 8 місяців. Користуюся наступними послугами школи: займаюся з викладачем по скайпу, беру участь в "Розмовному клубі", слова вивчаю за допомогою додатку, вивчаю англійську по улюблених піснях, проходжу курси, які мені цікаві:) Дуже подобається новий електронний підручник (перевіряє в онлайні домашні завдання і всі помилки). В процесі вивчення присвоюються різні нагороди, значки, видно власні рейтинги і прогрес. Найбільший плюс - немає прив’язки до міста чи країни (головне, щоб був інтернет:) Дякую команді Englishdom та моїй викладачці Вікторії !!!

Посмотреть →
Юлия Хало
20 Apr 2021, 13:09,

Месяц назад я решила попробовать изучать английский онлайн. Было непривычно, ведь я много лет ходила к репетитору на дому и привыкла к таким занятиям. Но оказалось, что заниматься онлайн даже лучше. В инглишдоме вся информация сохраняется в цифровом учебнике, я вижу свой прогресс, могу повторять старые уроки и учить новые слова. Еще мне очень понравился мой преподаватель Анастасия. Сначала было непривычно, что мы на протяжении всего занятия говорим на английском, это смущало. Но уже на втором уроке было комфортно. Да и вообще, иногда замечаю, что мыслю на английском. Пока что боюсь посещать разговорные клубы, но думаю, что скоро решусь.

Посмотреть →
Людмила H.
01 Mar 2021, 21:07,

Подобається відвідувати ці курси. Заняття проходять цікаво і невимушено, в групі невелика кількість людей, що дозволяє кожному приділити достатньо уваги. Дуже подобається викладач, вона проводить заняття легко і цікаво, роблячи акцент на спілкуванні. Дякую Step UP за вашу роботу!

Посмотреть →
Стефан
04 Feb 2021, 10:09,

Хороший колектив. компетентний. Викладач з почуттям гумору :)

Посмотреть →
Наталія
24 Jan 2021, 22:22,

В загальному враження дуже позитивні. Викладач дуже професійно підходить до проведення кожного заняття. Всі заняття проходять в дружній атмосфері. легко долаєш страх висловлювати свою думку англійською. Навіть якщо припускаєшся помилок. Неодмінно буду рекомендувати ці курси друзям та знайомим.

Посмотреть →
Nazar Vasylyshun
08 Jan 2021, 09:04,

Дуже сподобалось відвідувати курси step up. Вчителі тут дуже приємні і дуже доступно викладають матеріал. Особливо дякую вчительці Оксані. Вона помогла нам зрозуміти англійську. Після закінчення курси Keep talking ми вже могли спокійно говорити на побутові теми.

Посмотреть →
Tatiana
Tatiana о Oratorica 9.50
06 Jan 2021, 18:09,

Очень довольна курсом немецкого, продолжаю учиться! Рекомендую

Посмотреть →
Елена
01 Nov 2020, 09:16,

Очень большой выбор курсов. Сотрудники и учителя приятные

Посмотреть →
Марина Величко
20 Oct 2020, 20:53,

Занимаюсь в группе А2. Преподаватель Анастасия Прохватилова. Замечательный преподаватель, хорошая атмосфера. Все доступно и понятно.

Посмотреть →
Aliona
06 Oct 2020, 08:14,

Заволена навчанням, продовжую вчитись!

Посмотреть →
Идет набор в школы английского
  • Уже 55 записались на бесплатный урок с помощью каталога guidelang.com.ua